Carepoint Luxury Car Detailing

Detaylı İç Temizlik

Detaylı Temizlik

Detaylı İç Temizlik

Anti bakteriyel detaylı iç temizlik ve steriliazasyon yeni yaşam alanımız otomobillerinin değerinin korunması dışında sağlık açısından çok önemli bir uygulamadır. Koltuk, kapı, tavan, taban, bagaj, stepne, torpido ve diğer tüm iç aksamların temizliği kapsayan uygulamada kullanılan tüm ilaç, makine ve aletler önem arz etmektedir.

Kullanılan tüm ilaçların anti alerjik ve PH seviyelerinin uygun olması gereklidir. Kalitesiz ilaç kullanımı sizin sağlığınıza zarar verirken aracınızında deforme olmasına neden olabilir. Kullanılan tüm fırça ve makinelerin uygunsuz oluşu aracınızda kalıcı zararlara sebep olacaktır. Aynı şekilde ilaçların anti bakteriyel özelliği bulunmaması durumunda sadece kirliliğin maskelenmiş olacağı unutulmamalıdır. Detaylı temizlikte tüm yüzeyler(kumaş,deri,plastik,metal) için farklı ilaçlar fırçalar ve aparatlar kullanıp temizlendikten sonra araç klima kanallarında biriken bakteri ve kötü koku ortamı klima dezenfekte spreyleri ile yok edililir.

Bakteri ve kirlilikten arındırılan araç sıcak hava jenaratörleri ile kurutulup en son olarak ozon gazı ile tamamen steril hale getirilmektedir. Hazırlanan araç gerekli kontrollerden sonra garanti kartları ile teslim edilir.

Detaylı İç Temizlik
Detaylı İç Temizlik
Detaylı İç Temizlik
Tüm Hakları Saklıdır - 2017

info@carepoint.com.tr

Bahçeşehir 1. Kısım Süzer Bulvarı 3M Migros Otoparkı

CarePoint Binası Bahçeşehir / İSTANBUL

Tel : +90 212 669 72 73